• Chatbot
  • Kundeservice

Våre sektorteam

Våre dedikerte medarbeidere i Corporate Finance tilbyr dyp bransjeinnsikt og et stort nettverk.

Markets dnb.no
  • Dedikerte medarbeidere med dyp bransjeinnsikt

  • Anerkjente aksjeanalytikere i Norges fremste analysemiljø

  • Global dekning av selskaper og investorer

wall-street-lo-lo-CeVj8lPBJSc-unsplash

Våre sektorteam sørger for tilgang til investormiljøer

For å kunne besitte bred og oppdatert bransjekunnskap, samt dyp sektorinnsikt, er vi i organisert i sektorteam. Dette bidrar til at vi får enklere tilgang til relevante investormiljøer. Gitt vår kunnskap, vår erfaring og vårt nettverk vet vi godt hvordan vi skal posisjonere et selskap mot relevante investorgrupper.

Kunnskap og nettverk gir synergier

I DNB Markets har vi et av Norges fremste analysemiljøer. I Prospera-undersøkelsen er vi investeringsbanken med flest representanter blant landets fremste analytikere. Gjennom synergier på tvers av analyse og Investment Banking (IBD), sikrer vi resultater for våre kunder. IBD jobber tett mot både Equity Research og Credit Research som dekker et bredt utvalg av selskaper. Fullstendig oversikt finner du i sektorteam-seksjonen under.

Våre sektorteam

SBF_7698_Alexander-Aukner-1728x1152

Analysesjef Alexander Aukner

Analyser og rapporter

Våre analytikere dekker totalt ni sektorer og over 200 selskaper i det nordiske aksjemarkedet. Over 40 av analytikerne er globalt tilstedeværende, tett på markedene og selskapene de følger. Analytikerne jobber i team sektorvis på tvers av internasjonale grenser for å gi deg best mulig innsikt. Vi har ni prisbelønte analyseteam - alle topp 3 på Prospera.

Kontaktinformasjon internasjonalt

Financing Group (DCM)

Vi strukturerer, tilrettelegger og markedsfører obligasjoner i tillegg til alle former for bank- og institusjonelle lån. Våre styrker er rådgivning og plassering.

  • Mer om DCM

Mergers & Aquisitions

Vi er ledende i Norden innen oppkjøp, salg og fusjoner. Vår bransjekunnskap, transaksjonserfaring og globale tilstedeværelse sikrer et godt resultat.

Equity Capital Markets (ECM)

Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt Private-Equity fond. Mer om våre tjenester kan du lese om her.

Investment Banking

Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt Private-Equity fond. Mer om våre tjenester kan du lese om her.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB