• Chatbot
  • Kundeservice

Aksjehandel for bedrifter og profesjonelle kunder

Vi er markedsledende på megling, analyse, ordreutførelse og Corporate Access i Norge.

DNB Markets tilbyr kjøp og salg av aksjer for bedrifter gjennom aksjehandel på nett, og via megler. Illustrasjonsfoto av dresskledde mennesker.
  • Markedsledende meglerhus i Norge

  • Global markedstilgang og stor plasseringsevne

  • Fornøyde investorer har gitt oss førsteplassen hos Prospera flere år på rad

Topprangert av nordiske investorer

InstitutionalInvestor-ranking2023-mhvitt

For sjette år på rad er vi rangert som nr 2 i Norden.

Resultatene fra Institutional Investors' prestisjefylte undersøkelse for nordiske aksjer i 2023 er offentliggjort. For sjette år på rad ligger DNB Markets' aksjeteam helt i toppen, som nummer to i Norden. Vi har oppnådd topprangering blant institusjonelle investorer i de viktige kategoriene Corporate Access, nordisk aksjeanalyse, salg nordiske aksjer og Best Execution.

Vi takker alle våre kunder for støtten og lover å fortsette arbeidet med å forbedre vårt aksjeprodukt ytterligere i årene som kommer.

Skal du handle aksjer på vegne av din bedrift?

Dere må registrere LEI* før handel kan skje (*Legal Entity Identifier)

Personlig aksjehandel via megler

Vi tilbyr personlige meglertjenester for investorer som handler store volumer (kurtasje 500 kroner). Våre meglere leverer skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde. God rådgivning hvor bærekraftperspektivet er integrert, i tillegg til markedets beste ordreutførelse sikrer en trygg og effektiv handel. Vårt store volum gir oss god innsikt i markedet, og tilgang til stor ordreflyt i nordiske aksjer.

Les mer om bærekraft i investeringsrådgivingen.

Prospera-DomesticEquity-2023

Ledende på Execution Management

Vi er en ledende tilbyder av Execution Management i Norden. Vår globale markedstilgang og handelsinfrastruktur sikrer tilgang på god likviditet og ordreutførelse med lavest mulig markedspåvirkning. Vi tilbyr et stort utvalg av algoritmer, DMA-handel og Care-ordre.

Våre gode handelsløsninger er en av hovedårsakene til at vi i 2023 ble kåret til beste meglerhus på aksjer for niende året på rad av Prospera. Prospera-undersøkelsen gjennomføres hvert år mot norske, profesjonelle aksjeinvestorer. Investorene sendte oss til topps i samtlige av de tre underkategoriene i undersøkelsen: Analyse, ordreutførsel (Execution Management) og selskapstilgang (Corporate Access).

For mer informasjon om handel ta kontakt med Electronic Execution Service desk på telefon (+47) 23 26 80 80 eller klikk under.

Kontaktinformasjon

Møteplasser for selskaper og investorer

Våre Corporate Access avdelinger i Stockholm, Oslo, London og New York har spesialisert seg på å skape møteplasser for selskapsledelse og investorer. De tilrettelegger og arrangerer møter, roadshows, investorturer, events og konferanser for våre kunder.

En liste over aktuelle events og roadshows finner du innlogget på vår kundeportal DNB Alpha (velg "Events" i toppmenyen).

Produkter og tjenester du kan være interessert i

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB