• Chatbot
  • Kundeservice

Financing Group (DCM)

Vi strukturerer og markedsfører gjeldsinstrumenter som lån, obligasjoner, konvertible, direct lending og andre private plasseringer.

Markets dnb.no
  • Norges fremste tilrettelegger av obligasjoner og sertifikater

  • Topprangert av både investorer og utstedere

  • Ledende bookrunner for syndikerte lån innen shipping, offshore og energi

Prospera-dcm-2021

Vi ble rangert som nr 1 av investorer og klienter også for 2020 (Diplom 2021).

Rangert som nr. 1 i Norge

Vi er rangert som nr. 1 av både på Investment Grade-obligasjoner, Government Bonds og High Yield i Norge for 2020. I det nordiske høyrentemarkedet er vi rangert som nr. 2. I tillegg er vi den største tilretteleggeren av syndikerte lån i Norge. Anerkjennelsen vi har fått de siste årene skyldes dyktige folk og ikke minst gode resultater på transaksjoner som vi har gjennomført sammen med våre klienter.

Markets DNB.no

Hvorfor benytte våre fremmedkapitaltjenester?

Ved å kombinere sterk kredittprisingskompetanse med global plasseringsevne hjelper vi våre kunder å vokse og lykkes. Det er ikke tilfeldig at vi er rangert som tilrettelegger nummer én i Norge 17 av de 18 siste årene. Vi bruker vår globale erfaring og nettverk til å utarbeide strukturer best tilpasset våre kunders behov. Dette uavhengig av om fremmedkapitalen kommer fra banker, obligasjonsinvestorer, family offices, livselskaper, pensjons- eller andre gjeldsfond.

Obligasjonsemisjoner

Vi gjennomfører en rekke obligasjons-emisjoner hvert år for kommuner, andre banker, og større selskaper. Vårt nettverk er bredt og vi er ledende Bookrunner på flere sentrale områder som shipping, offshore og energi. Gjeldsinstrumentene distribueres til investorer over hele verden gjennom vårt globale nettverk. Vår distribusjonskraft er unik i Norge. Vi er til stede og vet hva som rører seg i Oslo, Stockholm, London, New York, og Singapore.

Våre tjenester

Investment Banking (IBD)

Vi tilbyr et bredt utvalg tjenester til norske og internasjonale selskaper, samt Private-Equity fond. Les mer om våre tjenester her.

  • Mer om IBD

Mergers & Aquisitions (M&A)

Vi er ledende i Norden innen oppkjøp, salg og fusjoner. Vår bransjekunnskap, transaksjonserfaring og globale tilstedeværelse sikrer et godt resultat.

Equity Capital Markets (ECM)

Med landets største distribusjonskraft gir vi markedsledende garantier ved kapitalinnhenting i det norske markedet.

Sektorteam

Våre dedikerte sektorteam besitter dyp forståelse og erfaring fra en bredt spekter av bransjer. Les mer om vår dekning og ekspertise på de ulike sektorene her.

Kontaktinformasjon internasjonalt

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB