Meny

Ung jente sjekker mobilen
Kjære 18-åring! Vi håper du har hatt en morsom feiring av den store dagen. Vi har lyst til å hjelpe deg med å finne ut alt du trenger å vite nå som du er voksen!
jenter som feirer
Life hacks om bank
Mistet kortet? Skal du ut å reise? Lurer du på hva BSU egentlig er? Da kan du enkelt ta kontakt med oss på chat, Messenger eller besøke oss på et kontor. Vi i DNB liker å ta ekstra godt vare på deg som ung, og er tilgjengelig for deg hele døgnet. 
 
jenter som tar selfie
Hvite kort
Er du student, elev, lærling eller i førstegangstjenesten? I så fall bør du bestille "hvitt kort". Kortet er gratis og har en rekke fordeler som du kan utnytte som ung.
 
surfer
Spare
Skal du spare til en reise eller ta lappen? Da bør du teste appen Spare som gjør det morsomt og enkelt å nå sparemålet.
» Les mer om Spare

Har du planer om å kjøpe deg egen leilighet? Da er BSU et "must have"!

 
Forsikring
par hopper i haver
Forsikringer
Når som du er 18 år og voksen, kan det hende at du ikke lenger er forsikret av dine foreldre. Det kan være lurt å sjekke med foreldrene dine om du forsatt er forsikret og hvis du trenger nye forsikringer, skal vi hjelpe deg med det.
 
jenter ser p mobil og smiler
Konto
Nå velger du selv hvem som skal ha tilgang til å se kontoene dine og du får en oversikt over alle kontoer som er opprettet i ditt navn. Du kan selv opprette nye kontoer og gi dem egne navn. Dette er helt gratis og kan enkelt gjøres i din mobilbank eller nettbank.
 
morten og kornelia
DNB ung
Hva må jeg huske på når jeg skal kjøpe leilighet? Hvordan sette opp budsjett og holde dem? Morten og Kornelia gir deg hverdagstips innen økonomi og livet som ung. Følg de på Instagram @dnbung.
 
Nå som du er 18 år kan du også:
  • Stemme ved neste valg
  • Gå på storviltjakt
  • Bli blodgiver
  • Gifte deg
  • Bli straffet med bøter og fengsel ettersom du er over kriminell lavalder