Meny

Innskuddspensjon i DNB

Arbeidsgiver sparer til din innskuddspensjon i DNB, men det er du som bestemmer hvordan pengene skal investeres. Logg inn i nettbanken for å se din pensjon.
Sjekk din pensjon
Hvordan kan du påvirke din pensjon?
Vurder din pensjonsprofil
Pengene som din arbeidsgiver sparer til pensjon, investeres i en pensjonsprofil som kan bestå av både aksjer og renter. Arbeidsgiver velger en startprofil for alle ansatte, men det er opp til deg å vurdere om denne profilen passer best for deg, eller om du ønsker å bytte.

Samle dine pensjonskapitalbevis

Har du noen gang byttet jobb? Når du slutter i en jobb hvor du har hatt innskuddspensjon får du et pensjonskapitalbevis. Ved å samle pensjonskapitalbevisene på ett sted, sparer du kostnader, får bedre oversikt og mer i pensjon.

Sjekk din pensjon

Pensjon er de pengene du skal leve av når du en gang blir pensjonist. Staten og arbeidsgiver bidrar med noe, men du må selv vurdere om dette er tilstrekkelig for deg. Det er viktig å få oversikt over hvor mye du vil få, slik at du kan vurdere om du trenger å spare litt selv.
Egen pensjonskonto
Det er foreslått at fra 1.januar 2021 vil alle som har innskuddspensjon få en egen pensjonskonto. Det vil gi deg bedre oversikt og mer fleksibilitet.