• Chatbot
  • Kundeservice

Risk Advisory

Vi hjelper våre kunder å styre finansiell risiko som oppstår ved valuta-, rente- eller råvareeksponering

Hos DNB Markets kan du få hjelp av Risk Advisory for å styre finansiell risiko, fra f.eks svingende råvarepriser, renter eller valutakurser. Her ser du DNB i Bjørvika.
  • Kartlegging og kvantifisering av risiko

  • Utforming og implementering av finansiell strategi

  • Kurs og opplæring

Kontakt Risk Advisory
Oljetanker ute på bøljan blå

Uansett hvordan din virksomhet påvirkes av råvarepriser, renter eller valutakurser, kan våre eksperter lage en strategi som hjelper dere å håndtere risikoen.

Skap større forutsigbarhet

Formålet med styring av risiko er som regel om å skape forutsigbarhet. Risikostyring handler om å redusere effektene av svingninger i renter, valutakurser eller råvarepriser, slik at selskapet kan konsentrere seg om sin primærvirksomhet. I enkelte situasjoner kan forutsigbarhet erstattes av symmetri. Dersom risikoprofilen på inntekter og kostnader er den samme, kan det resultere i at total eksponering er lav.

Vi hjelper dere å styre finansiell risiko

DNBs Risk Advisory-avdeling består av 11 svært kompetente medarbeidere med bred markedserfaring fra råvare, rente- og valutamarkedet. Vi kan styring av finansiell risiko. Vårt team består av spesialister med bransjefokus, som har god kjennskap til finansiell risiko for egen sektor. Uansett hvordan din virksomhet påvirkes av råvarepriser, renter eller valutakurser, kan vi lage en strategi for å håndtere risikoen.

Erfarne rådgivere med ulik bransjekunnskap

Våre rådgivere har erfaring fra en rekke ulike bransjer, fra banker og livselskap til små råvareintensive produksjonsselskap. Uansett hvordan din virksomhet påvirkes av råvarepriser, renter eller valutakurser, kan vi avdekke og lage en strategi for å håndtere risikoen.

Påvirkes dere av endringer i valutakurser?

  • Les mer om valutastrategi

Påvirkes dere av renteendringer?

Rente- og valutaskolen - styr finansiell risiko

Vår Rente- og valutaskole er et praktisk kurstilbud for deg som ønsker bedre styring av finansiell markedsrisiko. Kurset gir en grundig forståelse av valuta- og rentemarkedene i tillegg til instrumentene som benyttes for å styre risiko.

Råvareskolen - lær å styre råvarerisiko

Er deres bedrift eksponert mot råvarerisiko? I råvareskolen gis en introduksjon til råvaremarkeder samt identifisering og kvantifisering av råvarerisiko. I tillegg vil gjennomgås markedsanalyse og sikringsstrategier for å sikre forutsigbarhet.

Våre tjenester

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB