Meny

Hjelp og kundeservice

Kundeservice privatKundeservice bedrift

Årspris for VPS-konto

Årspris for VPS-konto er under utsendelse med forfallsdato 2. april. Kunder med ordinær bankkonto knyttet mot sin VPS-konto blir belastet automatisk. Transaksjonen vil være merket omkostninger og fakturanummer. Kopi av faktura finnes i arkivet.

Spesielt om Aksjesparekonto
Det er ikke mulig å belaste en ASK-bankkonto og vi vil derfor sende ut en papirfaktura. Kopi av faktura finnes i postkassen i privat nettbank eller arkiv - utbetalinger i bedriftsnettbank.

FingerID-appen er historie

Det er ikke lenger mulig å logge inn med FingerID-appen. Nå kan du logge inn med fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning direkte i den nye mobilbanken - enkelt og greit!

BankID for ungdom

For å få BankID må ungdommen være mellom 15-18 år og kunde i DNB. Vi trenger passet til ungdommen skannet i våre systemer. Begge verger/foreldre må være registrert med nettbank i DNB og ha BankID for signering.

Slik går du frem: 
  1. Verge logger inn i nettbanken, fyller ut skjema og signerer med BankID 
  2. Verge nr. to logger inn i nettbanken og signerer avtalen under "Mine oppgaver" 
  3. Når begge foreldre/verger har signert og vi har sjekket at alt er i orden, kan ungdommen bestille BankID i sin nettbank. Dette skjer normalt innen tre dager

BankID-passord

BankID benyttes til innlogging og identifisering hos de fleste offentlige instanser. For eksempel ved åpning av skattemelding kreves det BankID.

Dersom du bruker BankID på mobil må du i noen tilfeller ha passordet i tillegg, for ekstra sikkerhet.

» Lag nytt BankID-passord her
Snarveier
Kontorer og åpningstiderPriserBestille/erstatte kortOpprette BankID på mobilSperre kortMobilsikkerhet