Meny

DNB Helseforsikring

Helseforsikringen skal sikre at du kommer raskt til behandling hvis du blir syk eller får en skade. Ved behov for øyeblikkelig hjelp må du ta kontakt med lokal legevakt eller nødetatene på telefonnummer 113.

Trenger du behandling? 

Helseforsikringen skal sikre at du kommer raskt til behandling hvis du blir syk eller får en skade. Vår samarbeidspartner Falck Helse hjelper deg med:

  • Medisinske tjenester
  • Fysikalsk behandling
  • Psykologbistand
Ta kontakt her for behandling
Har du spørsmål vedrørende din behandling?

» Ring +47 240 62 123
 

KriseAssistanse

KriseAssistanse er et tilbud til deg som har opplevd en akutt hendelse av en så alvorlig karakter at rask tilgang til krisepsykolog er nødvendig. Telefonen er døgnbemannet 365 dager i året. 

Ved fare for eget eller andres liv ber vi at det tas kontakt med nødetatene på telefonnummer 113, eller med lokal legevakt.

Ring KriseAssistanse
 

Helsetelefonen - tilgjengelig helsepersonell 24/7

Er du bekymret for din egen helse? Er du bekymret når barnet ditt har feber, oppkast eller utslett? Skulle du gjerne snakket med en erfaren sykepleier her og nå? Med Helsetelefonen kan du ringe og få hjelp og råd til alle døgnets tider. Du kan også få snakke med lege, få resepter og henvisninger. Gjelder for alle faste medlemmer av husstanden.

Ring Helsetelefonen
 

Legetime over mobilen på videosamtale

I samarbeid med Eyr tilbyr vi nå våre helseforsikringskunder en tjeneste som gjør at du kan ta legetimen over mobilen. Du få resepter, henvisning og svar på spørsmål om ulike symptomer og sykdommer — uten at du trenger å møte opp hos lege.
.
Åpent man-fre fra kl. 08:00-22:00, lør-søn 10:00-22:00.

Les mer og last ned app
 
Nyttig informasjon