Meny

DNB Pluss - Dine fordeler

Med DNB Pluss får du mange fordeler. Økonomisk rådgivning er ALLTID inkludert og med chat er vi alltid tilgjengelige når du skulle trenge det. 
Logg in for å få fordelene
Det handler om deg
DNB Pluss - Dine fordeler
Som kunde i DNB skal du vite at vi alltid er her for deg. Skal du spare, kjøpe bolig, endre på forsikringene dine, eller få barn er våre rådgivere tilgjengelig. Med DNB Pluss får du:
  • Personlig boligrådgivning
  • Spareveiledning og fondsrådgivning
  • Opptil 25 % rabatt på dine forsikringer
  • Fordeler i ditt Sølv Mastercard
  • Fordeler fra våre samarbeidspartnere
Få PT-en hjem i stua med Naardic!
Lei av stengte treningssentere og hjemmekontor? Vi har fått med oss en ny samarbeidspartner på laget som tilbyr et bredt tilbud av online, live og interaktive treningstimer. Med DNB Pluss får du markedets beste tilbud hos Naardic og kan starte treningen i dag! 
 
Pluss-kunder får nå 6 måneders medlemskap på online, interaktive treningstimer hos Nardic til kun 1490 kr – spar 2104,- av veiledende pris! I tillegg får du 40% rabatt på alle Naardic-produkter i nettbutikken. 
 
Fordelen er gyldig fra 17.02.2021 til 30.04.2021 og inneholder 14-dagers gratis prøveperiode.
 
Halv pris på trening fra EVO i 6 måneder
Trening gir energi og overskudd. Nå har vi fått med oss en ny samarbeidspartner på laget og med EVO kan du gå i pluss. Med DNB Pluss får du de første 6 månedene med trening på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. 
 
Ordinær pris på trening er 379 kroner i måneden, din pris er 189,50 kroner i måneden. Du kan spare totalt 2546 kroner, dette inkluderer halv pris på trening i seks måneder, fri innmelding til en verdi av 249 kroner og 2 PT-klipp til en verdi av 1160 kroner. 
 
Kurtasjekuttet! - Kom i gang med Aksjer
Nå setter vi ned minstekurtasjen på aksjehandel. Kurtasje er det du betaler for å få utført et kjøp eller et salg av aksjer.

 Vi ønsker å gjøre det enklere og billigere for deg å komme i gang, og har samlet det du trenger å vite på ett sted.
 
Opptil 25 % rabatt på dine forsikringer
Med DNB Pluss programmet får du 5 % rabatt ved kjøp av forsikringer hos oss. I tillegg får du høyere rabatt ved kjøp av flere skadeforsikringer og ved å bli eKunde hos oss. Å bli eKunde betyr at du må samtykke til kommunikasjon fra oss elektronisk, som for eksempel epost eller melding til deg i nettbanken. 
 
Samlerabatten beregnes på følgende måte: 
 
3 forsikringer (eller kun hus og bil) = 10 % rabatt 
4 forsikringer = 15 % rabatt 
5 forsikringer og eKunde = 20 % rabatt 
 
Din mobilbank - bruk banken enkelt i hverdagen
Med mobilbanken kan du når som helst sjekke saldo overføre penger, betale regninger og se valutalkurser. Enkelt og praktisk når man er på farten. 
Spare - alt om sparing på et sted
Spare gir deg full spareoversikt. Sett opp spareavtaler og sparemål, kjøp og selg aksjer og fond. Alt om sparing på ett sted. 
Mange fordeler i kortet ditt
Som programkunde har du mange gode fordeler i ditt Sølv Mastercard fra DNB. Du får blant annet reiseforsikring og 10 til 30 prosent rabatt på over 100 butikker, nettbutikker og hoteller i Norge. 
 
» Faste rabatter
» Supertilbud
» Bensinstasjonsrabatt
» Mastercard Upgrade
Priseksempel Pluss Mastercard:
Nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,27 %, kr 30.000 o/12 mnd. Kostnad: kr 3.108. Totalt: kr. 33.108

Hva er DNB Pluss?

DNB Pluss er navnet på kundeprogrammet for deg som har plusskort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å bytte ut dette fortløpende. 
 
Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din. Det kan du lese mer om på denne siden. 

Hva koster DNB Pluss?

Vi har oppgradert alle eksisterende kunder som har sølv- eller plusskort og Leve-kundeprogrammet til DNB Pluss. Helt uten ekstra kostnad.

Du betaler kun 295 kroner i årspris for plusskortet ditt. Se vår prisliste

Hva er et kundeprogram?

Et kundeprogram hos oss er tilpasset for å gi deg gode produkter, tjenester og fordeler. Alt du trenger for å bruke banken enkelt, slik at du kan få best mulig oversikt over din økonomi.

I kundeprogrammene får du kort, konto, nettbank, mobilbank, rådgivning, fordeler og unike opplevelser fra våre samarbeidspartnere.

Alt på ett sted.

Hvordan vet jeg at jeg har et kundeprogram?​

Du kan enkelt sjekke hvilket kundeprogram du har ved å se på kortet ditt. Plusskortet er for deg over 18 år og det er du som får alle fordelene som er beskrevet på denne siden. Du finner også kortene dine i nettbanken og mobilbanken.

Hvordan bestiller jeg et kundeprogram?

Bestilling av kundeprogram gjøres automatisk når du bestiller kort hos oss. Se alle våre kort.