• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

Investorkoden

En serie for deg som er interessert i hvordan finansmarkedene fungerer.

Investorkoden

Bli med finansanalytiker Tobias Øgrim bak murene i Norges største finanskonsern – der han treffer ekspertene, utforsker verktøyene og legger fakta på bordet for at du skal knekke koden som investor.

Episode 1: Global indekseksponering

Globale indeksfond er en populær investering for både erfarne og uerfarne investorer. Mange investerer i disse fondene for å skaffe seg bredest mulig eksponering, vet du egentlig hvordan en global indeks er satt sammen?

Episode 2: Vekst- og verdiaksjer

Hvorfor er det sånn at aksjene som steg så mye i 2021, falt så mye i 2022? Bli kjent med vekst- og verdiaksjer, og hva du bør følge med på hvis du skal investere i dem.

Episode 3: Alternativer til aksjer

Hvilke alternativer til aksjer finnes det egentlig, og hvilket av anbefaler ekspertene? Møt investeringsstrateg Lars-Erik Aas, og gjør et dypdykk i ett av de spennende alternativene.

Episode 4: ESG og bærekraft

Hva er egentlig bærekraft, og hva skal man tenke på når man investerer bærekraftig? Få verktøyene til å navigere i havet av nye begreper og oppdaterte reguleringer innen ESG.

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB