Meny

SAGA

fordeler
Med SAGA får du eksklusive fordeler - fordelene kan du bruke når du vil og vi er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg om du trenger oss.
Søk om SAGA her
SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husholdningsinntekt på 1 500 000 og/eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner. Inntekt/plassering må være i DNB. 
Par som str under et tre i hagen
Som kunde i DNB skal du vite at vi alltid er her for deg. For deg med SAGA-program har vi ekstra gode fordeler og tilbud. Med SAGA får du: 
 
» Egen kontaktperson 
» Tilgang til alle kampanjefordeler i DNB Pluss 
» Prioritet ved kø på telefon og chat 
» Concierge service - når du trenger det 
» SAGA Bagasjemerker og nøkkelservice 
» SAGA kurtasjepris + tilgang til markedsanalyse fra DNB Markets 
» Fordeler fra våre samarbeidspartnere

Få PT-en hjem i stua med Naardic!
Lei av stengte treningssentere og hjemmekontor? Vi har fått med oss en ny samarbeidspartner på laget som tilbyr et bredt tilbud av online, live og interaktive treningstimer. Med DNB SAGA får du markedets beste tilbud hos Naardic og kan starte treningen i dag! 
 
SAGA-kunder får nå 6 måneders medlemskap på online, interaktive treningstimer hos Naardic til kun 1490 kr – spar 2104,- av veiledende pris! I tillegg får du 40% rabatt på alle Naardic-produkter i nettbutikken. 
 
Fordelen er gyldig fra 17.02.2021 til 30.04.2021 og inneholder 14-dagers gratis prøveperiode.
 
Halv pris på trening med EVO
Trening gir energi og overskudd, og nå har vi fått oss en ny treningspartner i EVO. Som SAGA-kunde får du de første 6 månedene med trening på EVO til halv pris + 2 PT timer gratis. Det er ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. Fordelen er fast i ett år fra 13.oktober 2020.
 
Egen kontaktperson
Som SAGA-kunde i DNB får du din egen kontaktperson som kan hjelpe deg med alle dine spørsmål og behov rundt bank og personlig økonomi.  
Prioritet ved kø
Som SAGA-kunde blir du prioritert i køen på 915 04800 og på chat fra nettbanken. Du har også tilgang til våre beste rådgivere med høy serviceinnstilling, som strekker seg litt lengere for deg som SAGA-kunde.
 
Våre rådgivere er tilgjengelige på telefon fra 07:00-23:00 hver dag. Chatboten vår Aino svarer på spørsmål hele døgnet. 
SAGA boliglån
Du kan få rådgivning og finansiering ved kjøp av bolig og investeringsobjekter i inn- og utland. Vi hjelper deg også med å finne forsikringsløsninger som passer dine behov.

» Les mer på SAGA boliglån
SAGA kort
SAGA-kortene har fordeler som drivstoffrabatt, faste rabatter i utvalgte butikker og Supertilbud. I tillegg får du muligheten for opptjening av SAS Eurobonuspoeng.
  
Nominell rente på SAGA Mastercard er 18,00 %, effektiv rente 20,21 %, 150.000 kroner o/12 mnd. Totalt 165.492 kroner.

» Les mer om SAGA kort
SAGA bil
Vi har gode betingelser på billån. 
 
SAGA reise
Reisen kan bli ekstra behagelig med fordelene fra SAGA og du får hjelp til booking og gode priser på for eksempel leiebil.

» Se dine SAGA-reisefordeler
SAGA kurtasjepris
Våre Sagakunder har en egen aksjekurtasjepris på 65 kr. I tillegg kan du få tilgang til DNB Markets sine WEB sendinger og analyser. 
Våre SAGA-kunder har en egen aksjekurtasjepris på 65 kr. Du får også tilgang til DNB Markets sine WEB sendinger og analyser.
 
Du har mange eksklusive fordeler i ditt SAGA Mastercard