Meny

Hvite Kort - DNB Ung kundeprogram

Priseksempel Hvitt Mastercard:
Nom.rente 18,60 %, eff.rente 20,27%, kr 5.000 o/12 mnd. Kostnad: kr. 518. Totalt kr 5.518
DNB Ung kundeprogram
Bestill kort og program
De Hvite kortene er for deg mellom 18-33 år og er en del av DNB Ung programmet. Kortene er gebyrfrie og åpner døren til mange gode fordeler fra våre samarbeidspartnere og passer for deg som er student, lærling eller i førstegangstjeneste. 
DNB Ung kundeprogram
Med DNB Ung programmet får du gebyrfrie kort, konto, nettbank, mobilbank, rådgivning, fordeler og unike opplevelser fra våre samarbeidspartnere. Alt på ett sted.
DNB hvite bankkort
Fordeler med hvite kort (Visa og Mastercard)
  • 0,- i årsavgift
  • 0,- gebyrer
  • Mulighet for å betale kontaktløst
  • Reiseforsikring hvis du betaler over halve reisen med Visa, Mastercard eller rett fra konto
Ønsker du et tilleggskort? Se prislisten.
Hvitt Mastercard

I tillegg til Hvitt Visa kan du også søke om et Hvitt Mastercard som gir deg inntil 45 dager rentefri betalingsutsettelse. Mastercard er et kort som kan være lurt å ha - dersom du bruker det riktig. 

For at vi skal kunne gjøre en forsvarlig kredittvurdering, er vi pålagt å foreta en beregning av din betjeningsevne. Kredittopplysningsforetak foretar en slik beregning på bakgrunn av opplysninger som du har gitt i denne søknaden samt statistisk informasjon og markedsdata som de innhenter og bearbeider. Slik informasjon er f.eks. utgifter til livsopphold, bo -og strømutgifter, utgifter til bil m.m.

» Sjekk ut våre tips og råd om Smart Kortbruk av Mastercard.

Flere fordeler med Mastercard
  • SAS EuroBonus-poeng hver gang du bruker Mastercard
  • Du får faste rabatter i en rekke kjente butikker i hele Norge. Rabatten gjelder for hele kjøpet, også for allerede nedsatte varer. Se alle dine rabatter
  • Flere ganger i året har vi Supertilbud - opptil 30% rabatt i populære butikker. Husk å sende <SUPERTILBUD> til 04800. Da får du varsel på SMS hver gang det er Supertilbud.
  • Rabatt på drivstoff og alle varer på alle bensinstasjoner i Norge og utlandet
  • Rabatt ved betaling med Mastercard
Er du mellom 18 og 33 år, men ikke student?
Da kan du bestille sølvkort og få alt du trenger på ett sted. Våre kort kan brukes kontaktløst, som betyr at du kan betale små beløp uten PIN-kode.
Alltid oversikt
Med DNB appen har du alltid banken i lomma. I tillegg kan du med enkle SMS-tjenester holde god oversikt over penger du har på konto eller overføre mellom kontoer.
Våre kortBoliglån Ung