• Chatbot
  • Hjelp og veiledning
  • Finn ditt DNB-kontor
  • Avtal møte

DNB Boligkreditt

DNB Boligkreditt AS er et heleid datterselskap av DNB Bank ASA. Selskapet yter lån med pant i bolig for inntil 75 % av boligens verdi.

Par med husnøkler som flytter inn

Basert på utviklingen i internasjonale kapitalmarkeder har DNB Boligkreditt fått en sentral rolle i å sikre DNB-konsernet langsiktig og god finansiering. Dette skjer gjennom utstedelse av obligasjoner med fortrinnsrett.

Lån i DNB Boligkreditt gir grunnlag for gode rentebetingelser.

Boliglån i DNB Boligkreditt

DNB Boligkreditt er et heleid datterselskap av DNB Bank og de aller fleste boliglånskundene er også kunder i DNB Boligkreditt.

Hva betyr det å ha boliglånet i DNB Boligkreditt?

Søker du om nytt lån, vil lånet behandles i DNB Bank, men lånet vil bli gitt av DNB Boligkreditt dersom vilkårene for dette er oppfylt.

Har du allerede lån i DNB Bank og lånet overføres til DNB Boligkreditt, vil du få en melding i forbindelse med overførselen. I tillegg vil meldingen ved årsskiftet inneholde informasjon om at lånet er i DNB Boligkreditt. Du som kunde forholder deg til din rådgiver i DNB Bank.

Ønsker du å søke om lån?

Ta kontakt med din rådgiver eller ring vårt kundesenter på telefon 915 04800.

Ved hjelp av boliglånskalkulatoren kan du regne ut hvor mye boliglånet vil koste månedlig og totalt.

Gå til boliglånskalkulatoren

Obligasjoner med fortrinnsrett

DNB Boligkreditt har konsesjon som kredittforetak med rett til å utstede obligasjoner med fortrinnsrett. Slike obligasjoner er, ved siden av innskudd fra kunder, DNBs viktigste finansieringskilde. Denne finansieringen bidrar til at DNB kan gi konkurransedyktige betingelser på sine utlån.

Bærekraft og Åpenhetsloven

Abstrakte blader

Bærekraft i DNB er integrert i konsernets styringsprinsipper. DNB Boligkreditt, som et viktig datterselskap, følger konsernets prinsipper på dette området. Detaljert informasjon om strategi og mål for arbeidet med bærekraft kan finnes på DNB-konsernets hjemmeside. Rapportering i tråd med Åpenhetsloven (the Norwegian Transparency Act) kan også finnes her (kun på norsk).

Footer navigasjon

Hovedkontor

Dronning Eufemias gate 30

0191 Oslo

Postadresse

DNB

Postboks 1600 Sentrum

0021 Oslo

Org. nr.

DNB Bank ASA

984 851 006

DNB Nettsteder

DNB Eiendom#huninvestererDNB NyheterDNB Tech BlogSbanken.no

Internasjonalt

DNB LuxembourgDNB SverigeDNB Danmark

Sosiale medier

FacebookYouTube
Vilkår for brukPersonvernInformasjonskapslerPrislisteJobb hos ossSammenlign våre priser med andre selskaper på Finansportalen.no

© DNB