Meny

Våre kort med kundeprogram

Våre kort er en viktig del av våre kundeprogram​ og tilpasset de fleste livsfaser. Les mer om de ulike ​kortene og fordelene knyttet til disse.

Hvite kort - DNB Ung kundeprogram

De Hvite kortene er for deg mellom 18-33 år og er en del av DNB Ung programmet. Kortene er gebyrfrie og åpner døren til mange gode fordeler fra våre samarbeidspartnere.

» Mer om Hvite kort

Sølvkort - DNB Pluss kundeprogram

Sølvkortene er en del av DNB Pluss programmet som gir deg mange gode fordeler. Med Sølv Visa får du et kort som kan benyttes over hele verden, kontaktløs betaling med tæpp og enda flere fordeler med Sølv Mastercard.​ Årspris 295 kroner.

» Mer om Sølvkort

SAGA med kundeprogram

SAGA programmet gir deg personlig, prioritert service og en rekke eksklusive fordeler. 

» Les mer om SAGA

Private Banking med kundeprogram

Som DNB Private-banking kunde hos oss får du våre beste kort med eksklusive fordeler (Visa og Mastercard). Vi sørger for å sikre individuelle løsninger som passer deg og din familie.

» Les mer om Privat Banking

Mitt første kort (6-15 år) - DNB Intro kundeprogram

Mitt første kort er for barn mellom 6 og 15 år. Kortet kan brukes både i Norge og i utlandet. Husk å ha fødselsattesten til barnet klar før du bestiller.

» Mer om Mitt første kort

Ungdom (15-18 år) - DNB Intro kundeprogram

Ungdomskortet er et Visa-kort for deg mellom 15-18 år. Kortet kan brukes i både Norge og i utlandet. Husk å ha fødselsattesten til barnet klar før du bestiller.

» Mer om Ungdomskortet

Mastercard fra DNB

Med Mastercard fra DNB får du en rekke eksklusive fordeler og rabatter hos butikker, nettbutikker, hotell og restauranter i Norge.

» Les mer om Mastercard fra DNB
Trenger du hjelp med kort?
Sperre kort, bestille nytt, eller andre spørsmål om kort og pin? 

» Her finner du mer informasjon