Meny

Forsikring campingvogn og tilhenger

Om uhellet skulle være ute med en tilhenger eller campingvogn er det viktig å ha en god forsikring. Du kan velge mellom dekningene Minikasko og Kasko.
Du kan beregne pris og kjøpe ved å gå til fullversjon på dnb.no
Du kan beregne pris og kjøpe ved å gå til fullversjon på dnb.no
Leverandør av forsikringen
Forsikringen er leveret av Fremtind Forsikring. For å kunne gi deg et tilbud, beregne pris og kjøpe forsikring vil DNB overføre dine personopplysninger til Fremtind. Du kan lese mer om Fremtinds behandling av personopplysninger på Fremtinds personvernerklæring.
Med forsikringen får du
  • Dekket privat utleie av campingvogn inntil to måneder i året
  • dekket gjenstander i campingvognen
  • Dekket stasjonære campingvogner i Sverige og Finland, så lenge fast bosted er i Norge
Bestill
Oversikt over dekningene du kan velge mellom
Minikasko Kasko
Brann (eksplosjon og brann, for eksempel sprengingsskade, lynnedslag og smelteskader på elektrisk anlegg etter kortslutning) Ja
Ja
Tyveri - dekker også hærverk i forbindelse med tyveri og innbrudd Ja Ja
Redning Ja Ja
Løsøre/ting Ja Ja
Brannslokningsapparat, førstehjelpsutstyr og kjøreutstyr Ja Ja
Skade på egen campingvogn (erstatning ved utforkjøring, velt, kollisjon, hærverk eller skader som skyldes en tilfeldig ytre hendelse)  nei Ja
Minikasko
Forsikringen dekker skader som følger av brann, tyveri, glass og veihjelp. Den dekker også gjenstander opptil 10 000 kroner per gjenstand, men inntil maks valgt forsikringssum.
Kasko
Dette er vår beste forsikring! I tillegg til å inkludere minikasko dekkes i tillegg skader på egen campingvogn som følge av for eksempel kollisjon og utforkjøring. Ferieavbrudd inntil 10 dager. 
Tilhengerforsikring
Tilhengerforsikringen er en kaskodekning som dekker skader som følger av brann, tyveri, kollisjon, utforkjøring og transport av skadet tilhenger til verksted. Hvis tilhengeren er på veien og gjør skade på andre personer, deres eiendeler og eiendom så er det ansvarsforsikringen til bilen som trekker tilhengeren som gjelder.
Vilkår
Vi gjør oppmerksom på at opplysningene her er forenklet og forkortet i forhold til fullstendige vilkår, og at bestemmelsene i de ulike forsikringsvilkårene alltid vil være gjeldende.
Spørsmål og svar om forsikringTil alle forsikringer