Meny

Velkommen til miniseminar

Bilde av miniseminar i DNBs flaggskip
Miniseminar
I våre bankkontor kan du blant annet bli med på miniseminarer. Miniseminar er et helt nytt tilbud. Vi har registrert at mange av av våre kunder søker informasjon når det oppstår endringer i livet. Vi kan nå tilby et utvalg av seminarer med varighet på mellom 45 og 60 minutter. Miniseminarene har plass til alt fra 1-12 deltakere og går på faste dager hver eneste uke, slik at du kan finne et tidspunkt som passer deg. Finn det miniseminaret og tidspunktet som passer deg.

Se aktuelle miniseminarer under og meld deg på.
Nettbank og mobil
La deg overraske over alt du faktisk kan gjøre selv i nettbanken og på mobilen.  Bli med på miniseminar, slik at du kan komme i gang. Det er enklere enn du kanskje tror.
Ta med din egen pc/brett og mobil.

» Meld deg på!

Bolig
Å kjøpe bolig er noe av det viktigste du gjør. Det er tusen ting å tenke på. På miniseminaret gir vi deg som skal kjøpe eller selge bolig nyttige tips rundt finansiering, visning, budrunde og salg.  Vi tar deg trygt gjennom hele boligreisen.

» Meld deg på!
Pensjon
Lær hvordan du kan  ta ansvaret for egen pensjon. Miniseminaret gir deg innsikt i prinsippene for pensjonsreformen, og hva du selv kan gjøre for å sikre en god pensjonstid.

» Meld deg på!
Starte egen bedrift
Du drømmer kanskje om å starte sin egen bedrift? Det er mye du må tenke på før din forretningsidé blir virkelighet. I dette miniseminaret gir vi deg oppskriften steg for steg , slik at du øker mulighetene for å lykkes.

» Meld deg på!