Meny

Tjenester tilpasset deg

bjelle gull
Du får tilgang til all kompetanse og erfaring som er samlet hos oss. For deg betyr dette tilgjengelighet, personlig service og fasilitering.
Kontakt oss
Finansiering
Tilgang til riktig finansiering er viktig når behovet oppstår. Vi har egen kredittavdeling med erfarne rådgivere som forstår kompleks privatøkonomi og har god kjennskap til hele bankens produktspekter innen finansiering.
Juridisk diskusjonspartner
Som kunde i Private Banking vil din rådgiver ha anledning til å diskutere dine spørsmål rundt organisering av investeringer nærmere med juristene. For store kunder vil våre jurister også kunne være en diskusjonspartner og gi generelle betraktninger.
Kjøp og salg av bedrifter
Som eneste norske bank kan vi tilby deg som vurderer å kjøpe eller selge bedrift råd og bistand gjennom hele prosessen. Vi jobber i hovedsak med privateide bedrifter som ikke er børsnoterte.
Neste generasjon

Hva skal du gjøre i fremtiden, selge bedriften ut av familien eller la den gå i arv til neste generasjon? Vi kan være en diskusjonspartner når dette valget skal tas. Vi tilbyr også DNB Occasione som er et lederutviklingsprogram for neste generasjon.

Pensjon og forsikring for ledere
Ønsker du å sikre ledere eller andre sentrale medarbeidere en ekstra god pensjon eller forsikring? Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer for din bedrift.
DNB Markets
DNB Markets er Norges ledende verdipapirforetak. De tilbyr et bredt produktspekter til alle kundesegmenter, fra personkunder til store internasjonale konsern. Som Private Banking-kunde betaler du fra 49 kroner i kurtasje per aksjehandel på nett. Ordinær pris er 95 kroner.
Family Office
Family Office tilbyr ledende løsninger til familier med store formuer. Vi kombinerer det beste konsernet har å tilby for å bistå familier med å forvalte og bevare sin formue.
Private Banking internasjonalt
Kunder som er bosatt utenfor Norge betjenes av DNB Luxembourg som har lang erfaring i det internasjonale markedet og har kunder i over 60 land. Rådgivning av din formue og finansiering skjer fra vårt kontor i Luxembourg.
Forbehold